Closed, vagy csak Hiatus?
Ki ez a lány?[Minta]

Tök mindegy. Ezentúl ide töltöm fel a blogom cikkeit :). A blogom egy twilight fanfiction. Ha érdekel katt:

http://twilight-alicecullen.blogspot.com/

 
->Trendi G!RL
 
->WWW/Site
 
->Celeb - mert szeretjük őket xD
 
->Divat
 
->Híres tervezők/Film trendek
 
->Bőrápolás
 
->Torna, welness, diéta!
 
->Life
 
->Fun
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Heti friss Music

button8a686.png

 

Beszélj :)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
próba
Tartalom
 
♥Valentin nap♥
VALENTIN NAP
Időben készülj fel a Valentin-napra, ha egy igazán szép és emlékezetes meglepetést szeretnél okozni szerelmednek, kedvesednek, férjednek, vagy nevezzük bárhogy is életed boldogságát.
Először is szerezd be a lakáskulcsát, ha még nem laktok együtt. Ha már közös a fészek, akkor persze egyszerűbb a szervezés.
Az előkészületek alatt jó néhány holmit be kell szerezned. Szükséged lesz mindenféle romantikus kellékre:

Fürdőolaj, vörös rózsaszirom, hangulatos CD ( legjobb, ha kedvenc romantikus számaitokat gyűjtöd csokorba), illóolaj párologtató, szantálolaj, szív alakú pogácsaszaggató, a pogácsasütés összes kelléke és hozzávalói, papír, toll, vörösbor, vörös selyem (lehet bélésselyem is), aranyzsinór, aprított szivacs (párnatöméshez), vörös cérna, tű, olló, teamécses, verseskötet (ajánlom József Attilát), vörös kartonpapír, ragasztó (technokol rapid), színes homok (de ha nem tudsz beszerezni, akkor megteszi a mezei folyami homok is).


Az előkészületekkel haladj időrendi sorrendben:

Az első legyen a piros selyemszívek elkészítése, amikkel hatásosan feldíszítheted majd a lakást. Fontos feladat, hogy a közös lakásban ezeket jól el is kell tudni rejteni, nehogy idő előtt lelepleződj!

A következő feladat igencsak időigényes, de mindenképpen megéri. Készítsd el a második szívet (ha ráérsz, és van kedved, akár többet is). Ezen kedvenc idézeted lesz majd rajta, színes homokkal írva.

Végül jön a pogácsasütés, amihez már Valentin napját ajánljuk, hiszen az igazán frissen finom. A lényeg, hogy szív alakú pogácsákat szaggass, és egyik-másik közepébe dugj egy kedves üzenetet.


És mindennek koronája, a legromantikusabb este:

Mielőtt párod hazaér, kösd fel a szíveket a szoba összes pontjára. Rakd tele a padlót mécsesekkel, és gyújtsd meg őket. A behűtött vörösbort két kecses pohárral, és a pogácsástálkával együtt tedd az asztal közepére.

 Engedj fürdővizet, a finom, illatos olajat se spórold ki belőle, és a fürdőszobában a párologtatót is indíthatod a szantálolajjal. Amíg a víz elkészül, tedd be a CD-t, és persze a nagy gonddal készített verset is helyezd az ágy közepére.

Ha kész a fürdő, szórd meg rózsaszirmokkal, akárcsak az ágyatokat. Ezután pedig nyiss ajtót, ha csönget a nagy Ő.
-----------------------------------------------------------------
Egy kis történelem:)
Valentin nap története
Február 04, péntek, 11:22:24

A Valentin sztori
A Valentin nap története nem teljesen tisztázott,de az ismert,hogy nagyon régen - pontosabban i.e. 270 körül - egy Valentine nevű katolikus pap lelkészkedett Rómában.


Ebben az időben tiltotta meg II. Claudius uralkodó a fiatal férfiaknak, hogy megnősüljenek, mert úgy gondolta, hogy a nőtlen férfiakból jobb katonák válnak mint azokból, akiknek feleségük és családjuk van.
Amilyen romantikus férfi volt Valentine, felismerte, hogy ez döntés mennyire káros a fiatal férfiak számára és ezzel a határozattal csak nőni fog a titokban kötött házasságok száma.
Amikor Claudius rájött, hogy a pap a döntést ellenzi, halálra ítélte őt.

Egy legenda szerint, a valóságban Valentine az első "Valentin napi" üzenetet magának címezte. Mivel börtönben volt, azt hitték hogy egy őt látogató fiatal nőbe lett szerelmes. Halála előtt a pap egy szerelmes levelet írt a hölgynek, amit alá is írt: "A te Valentinod" – ez a kifejezés ma már szinte szállóige lett.

Bár a Valentine nap körüli igazság nem egészen tisztázott, minden történet a szeretetet, a kedvességet hangsúlyozza, azt a hősi és romantikus szellemet amit a pap megtestesített. 496-ban Gelasius pápa rendelte el, hogy Szent Valentin napját február14-én ünnepeljék. Az angolok már 1446-ban ünnepelték ezt a napot. Az 1700-as években divatossá váltak a Valentin-verseskötetek. A XIX. században már üdvözlőkártyákat is küldtek egymásnak az emberek ezen a napon. Tehát nem meglepő, ha February 14-én, a Valentin napon, szerte a világon sok szerelmes megemlékezik egymásról és megünnepli a szerelmesek napját.
A Valentin-napi szokások az ősi pogány templom áldási ceremóniákból alakultak ki. Magyarországon 1990-ben éledt fel e nap megünneplése.

-------------------------------------------------------

Mindenik embernek a lelkében dal van
és a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
az hallja a mások énekét is szépnek.
Babits Mihály

---------------------------------------------

Horoszkóp:)(nem kell olyan komolyan venni...)

Párhoroszkóp: ki illik hozzád a bolygók szerint?

 

Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalálsz-e az igazira, meg tudod-e hódítani, s hogyan tudod megtartani a szerelmet.

Kos (03.21 – 04.20.)
Határozott és rámenős

A csillagjegyek közül a legaktívabb típus. Imádja a kihívásokat, számára az élet egy nagy verseny, amit mindenáron meg kell nyernie. Nemcsak az aktivitásával, de a megjelenésével is lenyűgözi a környezetét.

Mire kell vigyáznia? Meggondolatlansága és becsvágya veszélybe sodorhatja. Mivel túl naiv, könnyen becsaphatják. De elszalasztja a boldogságot akkor is, ha a párkapcsolatban átveszi az irányítást. A legtöbb férfi hosszú távon nehezen viseli, ha nem az övé a vezető szerep.
Ki illik hozzá? Leginkább egy Mérleg. Mert úgy ő tud udvarolni, hogy attól a Kos hölgy elolvad, és a Mérleg azt sem veszi zokon, ha helyette dönt. De jól ki tud jönni a Nyilasokkal is.
Ki nem illik hozzá? A Rák és a Bak.

Bika (04.21 – 05.20.)
Érzéki és megbízható

Megfordulnak utána az emberek az utcán, mert szinte sugárzik belőle a harmónia, a nyugalom. Megbízható társ és jó szerető. Nehezen kötelezi el magát, mert a házasságot életre szóló köteléknek tartja, de ha igent mond, hűséges és odaadó.

Mire kell vigyáznia? Túlságosan ki akarja sajátítani a párját. Ha le tudja győzni a féltékenységét, azzal nem csak saját életét könnyíti meg, de a kapcsolata is tartósabbá válik.
Ki illik hozzá? A Bak és a Szűz megbízhatóságával veszi le a lábáról, de legjobban a határozott fellépésű, erotikus kisugárzású Skorpióval egészítik ki egymást.
Ki nem illik hozzá? A Vízöntő és az Ikrek.

Ikrek (05.21 – 06. 21.)
Játékos és rafinált

A kíváncsiság és a tudásszomj hajtja. Gyors sikerekre törekszik, ki nem állhatja a bukást, a sikertelenséget. Könnyen ismerkedik, gyorsan alkalmazkodik, de ha a társaságban vagy egy kapcsolatban nem érzi jól magát, akkor inkább tovább áll, mint hogy alakoskodnia kelljen.

Mire kell vigyáznia? A változatosság utáni vágya olykor már szabatosságba csap át, és könnyen rányomhatják a hűtlenség bélyegét. Felületessége, gyors, meggondolatlan döntései miatt sok csalódás érheti.
Ki illik hozzá? Mivel nem fél az egyedülléttől, nehezen kötelezi el magát. Olyan partnerre vágyik, aki mellett nem csorbul a függetlensége, s aki mellett egy pillanatra sem kell unatkoznia. Ezt leginkább egy Nyilas tudja megadni számára.
Ki nem illik hozzá? A Bak vagy a Szűz.

Rák (06.22 – 07.22.)
Álmodozó és anyáskodó

Túlfűtött érzelmek és a gyors hangulatváltozások jellemzik. A szerelemben odaadó és alkalmazkodó. Biztonságra vágyik. Sosem kezdeményez, elfogadja, hogy kiválasztják. Igazi háziasszony-típus.

Mire kell vigyáznia? Apróságok miatt megsértődik, hajlamos az önsajnálatra. Ha mindig precízen méricskéli, hogy az adott szeretetért, gondoskodásért mit kap cserébe, bizony gyakran érheti csalódás.
Ki illik hozzá? Mivel határozott társra van szüksége, aki mellett biztonságban érezheti magát, biztos, a boldogságot egy Bak, Halak vagy Bika oldalán tudná megtalálni.
Ki nem illik hozzá? A tüzes Kos és az Oroszlán.

Oroszlán (07.23 – 08.23.)
Nagyvonalú és büszke

Szereti a luxust, ki akar tűnni az átlagból. Erős benne a szereplési vágy. Igazi primadonna, szereti, ha körülötte forog a világ. Magasak az elvárásai, csak olyan férfit választ, akire felnézhet.

Mire kell vigyáznia? Könnyen csapdába csalhatják, mert szinte minden téren a hiúsága irányítja tetteit a józan ész helyett!
Ki illik hozzá? Aki képes megadni számára mindazt a luxust, amire szüksége van, és aki örökké csodálja. Ezt leginkább egy Nyilastól vagy Kostól kaphatja meg, de meglepően jó párost alkot a Vízöntővel is.
Ki nem illik hozzá? A Rák és a Halak.

Szűz(08.24 – 09.23.)
Szókimondó és őszinte

Úgy érzi, az ész jogán bárkiről bármit elmondhat. Ám azt nehezen viseli, ha kritizálják. Szerény és visszafogott, úgy véli, a külsőségeknél fontosabbak a belső értékek. A száraz tények, a logikus összefüggések többet jelentenek számára az érzelmeknél és az intuíciónál.

Mire kell vigyáznia? A racionalitás megöli az érzéseket. Próbálja visszafogni kritizáló kedvét és rendmániáját, mert azzal még a legjámborabb férfit is kihozhatja a sodrából.
Ki illik hozzá? A csöndes, alkalmazkodó Halak, vagy a racionalitást kedvelő Bak, esetleg a béketűrő Bika.
Ki nem illik hozzá? Az Ikrek, a Vízöntő és a Nyilas.

---------------------

Nyelv tanulás:) Szeretlek

Szeretlek - sok-sok nyelven

 

A szerelem határtalan - földrajzilag is, nyelvileg is. Tudod például, hogyan mondják finnül, norvégul, arabul vagy perzsául?

 

Angolul - I Love You
Arabul - Ib'n Hebbak
Berberül - Lakh Tirikh
Bolíviaiul - Quechua-qanta munani
Bulgárul - Obicham Te
Csehül - Miluji Te
Dánul - Jeg Elsker Dig
Equadori dialektusban - Quechua-canda munani


Eszperantóul - Mi Amas Vin
Filipino nyelven - Mahal Ka Ta
Finnül - Minä Rakastan Sinua
Franciául - Je t'aime
Görögül - S'Ayapo
Hawaii nyelven - Aloha Au I'a 'Oe
Horvátul - Ljubim Te
Indonézül - Saya Cinta Padamu
Írül - Taim i' ngra leat
Japánul - Kimi o ai shiteru
Jiddisül - Ikh Hob Dikh Lib
Katalánul - T'istim
Kínaiul - Wo Ai Ni
Koreaiul - Tangsinul Sarang Ha Yo
Latinul - Te Amo
Lengyelül - Kocham Cie
Lettül - Es milu tebi
Libanoniul - Bahibak
Malájul - Saya cintamu
Németül - Ich liebe Dich
Norvégul - Jeg Elsker Deg
Olaszul - Ti Amo


Oroszul – Ja ljublju tyibjá
Pakisztániul - Mujhe Tumse Muhabbat Hai
Perzsául - Tora Dost Daram
Portugálul - Eu Amo-Te
Románul - Te Iu Besc
Spanyolul - Te Amo
Svédül - Jag Aelskar Dig
Szlovák - Lubim Ta
Szlovénul - Ljubim Te
Tahiti nyelvjárásban - Ua Here Vau Ia Oe
Törökül - Seni Seviyurum
Ukránul - Ya tebe kokhayu
Vietnámi nyelven - Anh Yęu Em
Zulu nyelven - Ngiyakuthanda


Oroszul – Ja ljublju tyibjá
Pakisztániul - Mujhe Tumse Muhabbat Hai
Perzsául - Tora Dost Daram
Portugálul - Eu Amo-Te
Románul - Te Iu Besc
Spanyolul - Te Amo
Svédül - Jag Aelskar Dig
Szlovák - Lubim Ta
Szlovénul - Ljubim Te
Tahiti nyelvjárásban - Ua Here Vau Ia Oe
Törökül - Seni Seviyurum
Ukránul - Ya tebe kokhayu
Vietnámi nyelven - Anh Yęu Em
Zulu nyelven - Ngiyakuthanda

-----------------------

 

A legjobb és a legrosszabb ajándékok

 

A tapasztalat és a józan ész azt diktálja, hogy ne a pénztárca szabja meg az ajándékot nagyságát, hanem az egyediség. Erről szólna ugyanis a szeretet. Összeállítottuk a legjobb és a legrosszabb ajándékok listáját.

A legrosszabb választások

Szexkártyák
Régen sem volt vicces, és ma sem. Ez a fajta humor, csak bakák, építkezéseken robotoló vendégmunkások, és lányok után füttyentő portás bácsik között arat tetszést.
http://www.erotikaaruhaz.hu/szexshop-termek-erotikus-kartya- 31472.html

Richard Clayderman CD
Luke Skywalker és a zongora találkozása
no comment…
http://www.clayderman.co.uk/

Virágmag
Mivel a pillanat ünnepéről van szó, ha az ajándék nem hat azonnal, akkor rosszul választottál. A virágnak most kell szépnek lennie nem két év múlva. Cserepes virágokból is széles és gyönyörű választékkal bír a magyar mezőny, nézz körül bátran.
http://www.goldenpalm.hu/

Erotikus társasjáték
A szexshopok széles kínálatot vonultatnak fel belőlük. Bár ez akár még jól is elsülhet...
http://www.szexshop.hu/index.php

Hűtő mágnes, kulcstartó, műanyag kabala
A mágnes még jó választás is lehet, amennyiben például egy gyűjteményt akarsz kiegészíteni vele. A kulcstartónál inkább a strapabíró biliárdgolyó utánzatot, és fából faragott, vagy mű-elefántcsontból készült termékeket válaszd, semmi esetre se a kis plüss állatokat. A műanyag kabalával vigyázz, mert nem mindenki szereti, még akkor sem, ha hímvesszőt mintáz…
http://www.funnytummy.com/pictures/fridge-magnets.html
http://www.reklam-ajandek.shp.hu/hpc/web.php?a=reklam-ajandek

Tréfás kerámiák, éneklő léggömb, szív alakú párna
Ez a típusú ajándék fiatal pároknak bejöhet, de az idősebb korosztályban már nem divat. Az átadás után órákban mérhető a poén lecsengése, és lapos pillantások árulkodnak arról, hogy napok kérdése a szándékos leselejtezés, vagy a padlás legtávolabbi szegletében való elhelyezés. Gyereklelkű felnőtteknek azonban ideális választás, de csak egyszer.
http://www.trefagyar.hu/

Hajhosszabbításra, hajbeültetésre szóló utalvány
Senki, sem nő sem férfi nem szereti, ha ilyesmire figyelmeztetik...
http://www.hajklinika.hu/index2.html

Konyhagépek, tisztítószerek
Karácsonyra talán, de ezen a napon ne emlékeztessük kedvesünket arra, hogy kapcsolatunkban nem csak az ágyat, de a konyhát is megosszuk. Ezen a napon – a szokással ellentétben - inkább mosogassunk el helyette.
http://www.frigostore.com/

Fogyasztószer, súlycsökkentő tabletta
…kellene magyarázni?
http://www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=21365

Motorolaj
Nőknek soha, fordítva viszont működhet a dolog, feltéve, ha van autója…
http://www.castrol.com

---------------------------


 

V, mint Valentin

 

Bonbon, lufi, marcipánszív. Szerelmesek, ünneplők és tagadók egyszerre pezsegnek fel e napon. Az alábbiakban összeszedtünk mindent, amit Valentin napról tudni érdemes.

Ilyenkor hajlamosak vagyunk minden haszontalan dolgot megvenni kedvesünknek, amire piros szívet vagy rózsaszín LOVE feliratot festettek. Legyen az akár bonbonná varázsolt karácsonyi szaloncukor maradék…

A hagyomány szerint, ha kíváncsi vagy leendő férjedre, Bálint napot megelőző éjfélkor ki kell menni a temetőbe, és a szellemek megmutatják, ki lesz az. Ehhez csupán egy dalocskát kell még elénekelni, valamint tizenkétszer elmenni a templomig.
Van más megoldás is: olyan almát kell enni, aminek 9 magja van, majd ezeket a magokat a kiválasztott fiú zsebébe kell rejteni.
Bizarr megoldásból sincs hiány: ha a szerelmesek azt akarják, hogy szerelmük örökké tartson, egymás hajának szálait tésztába kell sütniük és közösen kell megenniük.
Általánosan elterjedt hiedelem, miszerint a madarak ezen választanak maguknak párt - jó jel, ha csiripelésük messzire hallatszik.
Egy szabályt azonban mindenképpen ajánlatos betartani: Bálint napon nem szabad megsértődni vagy megharagudni, mert a hiedelem szerint a hatása tartós lesz.

Valentin, de kinek is?

A Valentin-nap mai formája Magyarországon csak 1990-ben éledt fel, Szent Valentin emlékére. Ezen a napon világszerte megajándékozzák szeretteiket az emberek. Két történet kering róla. Az első szerint Valentin fiatal keresztényként élt a keresztény vallás üldöztetése idején. Hitéért elfogták és börtönbe zárták, majd halálra verték 269. február 14-én. A börtönben barátságot kötött a börtönőr lányával. A legenda szerint imájával gyógyította meg a lányt, és kivégzésének napján üzenetet írt neki, amit így írt alá: "A Te Valentinod".
Egy másik történet szerint Valentin pap volt, aki titokban párokat adott össze, ellenszegülve ezzel Claudius császár törvényének, amely átmenetileg megtiltotta a házasságkötéseket. Ezért lett Szent Valentin a szerelmesek védőszentje.

Ezen a napon született
• 1368 – Luxemburgi Zsigmond német-római császár, magyar és cseh király
• 1936 – Sztankay István magyar színész
• 1936 – Kézdy György magyar színész
• 1946 – Gregory Hines amerikai színész, énekes, táncos
• 1949 – Vágó István, televíziós műsorvezető
• 1972 – Rob Thomas, amerikai énekes
• 1984 – Matt Barr, amerikai színész

Mit és hogyan?

Míg Iránban csak titokban ünnepelhetik, Mexikóban pedig a szívfoltos szárnyú pillangó elfogása a legnagyobb szerencse. Viszont Kína is az ünnep nagy rajongója, ahol ilyenkor szintén utcabáli hangulat veszi kezdetét, és tűzijátékkal ünneplik a szerelmet.

Amerikában aztán elszabadul a pokol. Nem ritka, hogy a cukrászok ilyenkor óriási megrendeléseket kapnak marcipán, csokoládé és piskóta szívekre, hímvesszőkre, és ugyanilyen arányban női mellekre.
Nagy hagyománya van a képeslap, illetve a szerelmes üzenet küldésének is, amelyre 19. században külön levélpapírokat gyártottak.
Az internett megjelenésével, illetve elterjedésével aztán se szeri se száma a piros szivecskéknek, szivecskés üdvözlőlapoknak, animációknak, letülthető videóknak, saját fényképpel továbbküldhető szolgáltatásoknak...

Anti-valentin
A mozgalom természetesen Amerikából indult Singles Awareness Day (SAD) néven. Az akció aktivistái szerint a Valentin nap elsősorban kereskedelmi igényeket elégít ki, így lassan elkopik belőle eredeti üzenete.
Ünnepüket vagy február 13.-án vagy 15.-én tartják. A Singles Awareness Day mozgalmához csatlakozott magányosok ilyenkor összegyűlnek és önmagukat bíztatva, saját maguknak küldetve virágot ünnepelnek, majd Happy SAD!-el köszöntik egymást.

PuxX:*

V!vy

 

                                                                                            

 

 


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******